2106515060 6995340005 Χολαργός, Αττική
hero image
 
 

Αποτέφρωση Σορού
Χέρι Θεού | Γραφείο Τελετών Χολαργός - Ανατολική Αττική

Σύμφωνα με Προεδρικό Διάταγμα της 15ης Μαρτίου του 2006, η χώρα μας ακολούθησε τη νομοθεσία των άλλων χωρών-μέλη της Ε.Ε. σχετικά με την αποτέφρωση των νεκρών, ώστε να είναι δυνατή πλέον η καύση, για τους ημεδαπούς και αλλοδαπούς πολίτες της Ελλάδας και οι οποίοι δεν υπόκεινται στο έθιμο της ταφής, λόγω των θρησκευτικών τους παραδόσεων.

Η επιλογή της εξόδιας διαδικασίας είναι απόλυτα προσωπική υπόθεση. Το γραφείο τελετών "Χέρι Θεού" το οποίο βρίσκεται στον Χολαργό Αττικής, σεβόμενο απόλυτα τις θρησκευτικές ή και προσωπικές πεποιθήσεις, στηρίζει την όποια επιλογή σας και αναλαμβάνει την αποτέφρωση του αγαπημένου σας προσώπου.

Η αποτέφρωση όμως δεν είναι ακόμα δυνατή στην Ελλάδα, λόγω έλλειψης αντίστοιχων εγκαταστάσεων. Μπορεί να πραγματοποιηθεί όμως στη Σόφια της Βουλγαρίας, που είναι ο κοντινότερος οδικός προορισμός.

 

 
 
Το γραφείο τελετών μας, διαθέτοντας άρτια καταρτισμένο προσωπικό, μπορεί να αναλάβει με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό την μεταφορά της σορού προς τα Σόφια και να διεκπεραιώσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, λειτουργικές και γραφειοκρατικές, όπως ορίζονται από τη νομοθεσία.

Υπάρχει πάντα χώρος για έναν συνεπιβάτη από το περιβάλλον του νεκρού. Σε περίπτωση που επιθυμούν να παρευρεθούν επιπλέον άτομα της οικογένειας, μπορούν να ακολουθήσουν οδικώς με τα αυτοκίνητά ή να μεταβούν με πούλμαν ή και αεροπορικώς στη Σόφια, για να παρακολουθήσουν την διαδικασία της αποτέφρωσης του αγαπημένου τους προσώπου.
 

 
 
24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο και εξυπηρετούμε όλο το Χολαργό, τα βόρεια προάστια, την ανατολική Αττική καθώς και Παπάγου, Αγία Παρασκευή, Φιλοθέη, Ψυχικό, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Κηφισιά αλλά και όλη την Ελλάδα.