2106515060 6995340005 Χολαργός, Αττική
hero image
 
 

Επαναπατρισμός - Μεταφορά Σορού
Χέρι Θεού | Γραφείο Τελετών Χολαργός - Ανατολική Αττική

Αποτελεί επιθυμία πολλών ανθρώπων αφότου αποβιώσουν να ενταφιάζονται στον τόπο ή στην χώρα καταγωγής τους. Οι διαδικασίες που πρέπει να γίνουν για να μπορέσει να υλοποιηθεί αυτή η επιθυμία είναι αρκετές και δύσκολες για άτομα που έχουν χάσει τον αγαπημένο τους άνθρωπο.

Το γραφείο τελετών "Χέρι Θεού" το οποίο βρίσκεται στον Χολαργό Αττικής, αναλαμβάνει υπεύθυνα να μεταφέρει τη σορό από την Ελλάδα σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού αλλά και την αντίστροφη διαδικασία. Επίσης, αναλαμβάνει μεταφορές σορού και εντός της χώρας, μεταξύ όλων των πόλεων και περιοχών.

Με τα πολυτελή νεκροφόρα οχήματα που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε προορισμό που θα μας ζητηθεί. Πάντα με σεβασμό στην δύσκολη στιγμή που βιώνετε, μεταφέρουμε την σορό του αγαπημένου σας προσώπου πάντου στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

 

 
 
Διαθέτουμε τη δυνατότητα οδικής μεταφοράς, όπου είναι εφικτό, αλλά και αεροπορικής ή ακτοπλοϊκής εάν η απόσταση είναι μεγάλη. Συνεργαζόμαστε με διεθνείς οίκους τελετών από όλο τον κόσμο, ικανοποιώντας έτσι όλους τους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει τη διεκπεραίωση των απαραίτητων δικαιολογητικών που είναι αναγκαία για τη διαδικασία του επαναπατρισμού της σορού, σεβόμενο πάντα τις θρησκευτικές απαιτήσεις του εκλιπόντος και ακολουθώντας πιστά τους κανονισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 

 
 
24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο και εξυπηρετούμε όλο το Χολαργό, τα βόρεια προάστια, την ανατολική Αττική καθώς και Παπάγου, Αγία Παρασκευή, Φιλοθέη, Ψυχικό, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Κηφισιά αλλά και όλη την Ελλάδα.