2106515060 6995340005 Χολαργός, Αττική
hero image
 
 

Οργάνωση Κηδειών
Χέρι Θεού | Γραφείο Τελετών Χολαργός - Ανατολική Αττική


Η απώλεια ενός αγαπημένου μας ανθρώπου είναι μια σκληρή πραγματικότητα, την οποία, δυστυχώς, όλοι μας αντιμετωπίζουμε κάποια στιγμή στη ζωής μας. Η τελετή στην οποία ουσιαστικά αποχαιρετούμε τον άνθρωπό μας αποτελεί ένα φόρο τιμής προς το πρόσωπό του και γι αυτό το λόγο απαιτεί κατάλληλη προετοιμασία, λεπτούς χειρισμούς και αφοσίωση.

Το γραφείο τελετών "Χέρι Θεού" το οποίο βρίσκεται στον Χολαργό Αττικής, στέκεται δίπλα σας σε αυτή την δύσκολη κατάσταση, ανθρώπινα, με διακριτικότητα και σεβασμό απέναντι σε εσάς και στον άνθρωπο σας, με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και επαγγελματισμό όλο το 24ωρο.

 

 
Με σεβασμό για τα θρησκευτικά σας έθιμα, τις αισθητικές προτιμήσεις σας, όπως και τις οικονομικές σας δυνατότητες το γραφείο μας διοργανώνει αξιοπρεπείς πένθιμες τελετές, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των συγγενών του εκλιπόντος.

Διακριτικά, αλλά με ουσιαστική βοήθεια το γραφείο θα σταθεί δίπλα σας, μέχρι την ολοκλήρωση της αποχαιρετιστήριας τελετής, ώστε να αποχαιρετήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο με την πρέπουσα αξιοπρέπεια προσφέροντας έτσι, στον αποθανόντα την τιμή που του αρμόζει. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε όλες εκείνες τις διαδικασίες που χρειάζονται αυτές τις δύσκολες στιγμές.
ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ
Κάθε τελετή είναι μοναδική και ο ρόλος του ανθοστολισμού σημαντικός. Συμβάλλει στη δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας αλλά και στην απόδοση της δέουσας τιμής προς τον εκλιπόντα.

Το γραφείο τελετών μας, συνεργαζόμενο με τους μεγαλύτερους οίκους ανθοδεσίας, μπορεί να αναλάβει τον πλήρη στολισμό του ναού όπου θα τελεστεί η τελετή καθώς και την παραγγελία στεφάνων. Παρέχουμε καλαισθητους και λητούς στολισμούς όπως ακριβώς απαιτεί η περίσταση, πάντοτε με ποικιλία από φρέσκα άνθη.
 

 
 
24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο και εξυπηρετούμε όλο το Χολαργό, τα βόρεια προάστια, την ανατολική Αττική καθώς και Παπάγου, Αγία Παρασκευή, Φιλοθέη, Ψυχικό, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Κηφισιά αλλά και όλη την Ελλάδα.