2106515060 6995340005 Χολαργός, Αττική
hero image
 
 

Οργάνωση Μνημόσυνων
Χέρι Θεού | Γραφείο Τελετών Χολαργός - Ανατολική Αττική

Μνημόσυνο ονομάζεται η τελετή εκείνη που γίνεται σε μνήμη νεκρών. Σύμφωνα με τις παραδόσεις μας, αποτελεί θρησκευτική τελετή με εξέχουσα σημασία που έχει την ίδια βαρύτητα με την κηδεία. Η εκκλησία θεωρεί το μνημόσυνο πολύ σημαντικό για την ανάπαυση της ψυχής του εκλιπόντος. Παράλληλα δίνεται η ευκαιρία σε φίλους και συγγενείς που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην κηδεία, να τιμήσουν τη μνήμη του εκλιπόντος.

Τα κύρια μνημόσυνα που είθισται να τελούνται είναι αυτά των 40 ημερών, του 1ου χρόνου και των 3 χρόνων από την τέλεση της κηδείας.

Το γραφείο τελετών "Χέρι Θεού" το οποίο βρίσκεται στον Χολαργό Αττικής, αναλαμβάνει να οργανώσει για τα αγαπημένα σας πρόσωπα τα αντίστοιχα μνημόσυνα, παρέχοντας μία μνημόσυνη τελετή όπως ακριβώς την θέλετε σε οικονομικές τιμές.

 

 
 
Οι άρτια εξειδικευμένοι πάνω στο αντικείμενο συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας διαρκώς για να σας προτείνουν και να σας συμβουλέψουν αρμοδίως σχετικά με την πραγματοποίηση του μνημόσυνου για το δικό σας πρόσωπο, με σεβασμό, διακριτικότητα και ευαισθησία.

Συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους επαγγελματίες του είδους, σε θέματα που αφορούν τα κόλλυβα και τον στολισμό δίσκου, μπορούμε να αναλάβουμε από το πρώτο μέχρι το τελικό στάδιο όλες τις διαδικασίες που αφορούν το μνημόσυνο του αγαπημένου σας προσώπου, απαλλάσσοντάς σας από περιττές γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε μία πολύ προσεγμένη τελετή, που αρμόζει στο αγαπημένο σας πρόσωπο, ​επιθυμώντας το καλύτερο αποτέλεσμα για αυτήν τη δύσκολη μέρα.
 

 
 
24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο και εξυπηρετούμε όλο το Χολαργό, τα βόρεια προάστια, την ανατολική Αττική καθώς και Παπάγου, Αγία Παρασκευή, Φιλοθέη, Ψυχικό, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Κηφισιά αλλά και όλη την Ελλάδα.