2106515060 6995340005 Χολαργός, Αττική
 
 

Χέρι Θεού
Γραφείο Τελετών Χολαργός - Ανατολική Αττική

Το γραφείο τελετών "Χέρι Θεού" το οποίο βρίσκεται στον Χολαργό Αττικής, δραστηριοποιείται στο χώρο της οργάνωσης τελετών και μνημοσύνων προσφέροντας τις υπηρεσίες του με συνέπεια, σεβασμό, διακριτικότητα και άψογο επαγγελματισμό.

Μπορούμε να αναλάβουμε την οργάνωση κηδειών όλων των κατηγοριών, την τέλεση μνημόσυνων, την αποτέφρωση - καύση σορών, τη μεταφορά νεκρών και τέλεση κηδειών στο Χολαργό, στην Ανατολική Αττική αλλά και σε όλη την Αττική και την Ελλάδα, όπως και τον επαναπατρισμό σορών από και προς το εξωτερικό.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας στέκεται πάντα δίπλα στους συγγενείς με αίσθημα ειλικρινούς σεβασμού, διακριτικότητα, κατανόηση και μπορεί να φροντίσει για όλες τις πρακτικές λεπτομέρειες που συχνά επιφέρουν αναστάτωση και σύγχυση στους οικείους.

 

 
Εμπιστευθείτε το γραφείο τελετών μας για την οργάνωση οποιασδήποτε πένθιμης τελετής επιθυμείτε. Φροντίζουμε για όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες, από το στολισμό της εκκλησίας και τα στεφάνια έως τις τοιχοκολλήσεις των αγγελτηρίων, στην περιοχή που θα μας υποδείξετε.

Η πείρα μας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας καθώς και η ποιότητα των υπηρεσιών είναι μερικοί από τους λόγους που το γραφείο τελετών μας έχει αναδειχθεί ως ένα από τα καλύτερα στην οργάνωση επικήδειων τελετών όλα αυτά τα χρόνια στο Χολαργό αλλά και σε όλη την Αττική.
 
Στόχος του γραφείου τελετών μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή σας και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα των επιλογών σας σε συμφέρουσες τιμές.

24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ


Είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο και εξυπηρετούμε όλο το Χολαργό, τα βόρεια προάστια, την ανατολική Αττική καθώς και Παπάγου, Αγία Παρασκευή, Φιλοθέη, Ψυχικό, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Κηφισιά αλλά και όλη την Ελλάδα.